NEF

NEF - Néztem Egy Filmet

NEF - Néztem Egy Filmet

Mitől válik ennyire szerethetővé egy film? - ASZFALT KIRÁLYAI (FilmKritika)

2019. november 20. - NEFNéztem Egy Filmet

Az aszfalt királyai talán évekre visszamenőleg is a legjobb filmélményt adó alkotás a filmes piacon. Zseniális emberi érzékenység jelenik meg a pillanataiban. Olyan filmalkotói szakértelemről tesz tanúbizonyságot, amely megérdemel egy kis vizsgálatot. Így ebben a videóban végig veszem, mi a titka a film rendkívüliségének. 

A történet ahelyett, hogy nagy óriási motívumokat szeretne bejárni, inkább az apró emberi pillanatok átérzékenyítésén munkálkodik. A film egyik zsenialitása, hogy nem csak egy ember megéléséből láthatjuk a "harcot", hanem szinte a film valamennyi karakterén keresztül. Ezáltal teljesen három dimenziós élő történetet kapunk, melyben szívesen töltünk 2 és fél órát - SŐT! - akár többet is. 

Ezt a filmet nagyon sokan újra szeretnék majd nézni, amit teljesen megértek. 

Képtalálat a következőre: „Aszfalt királyai christian bale”

NEF élménymutatók | TOP filmes lista: https://goo.gl/ymQavP

Írd meg kommentben, hogy melyik életrajzi film a kedvenced!

 

Kövess minket facebook-on is: https://www.facebook.com/neztemegyfilmet/

A bejegyzés trackback címe:

https://neztemegyfilmet.blog.hu/api/trackback/id/tr915315852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása