NEF

NEF - Néztem Egy Filmet

NEF - Néztem Egy Filmet

Semmiről nem szól a Mamma Mia 2 - film kritika

Mamma Mia 2 - Sose Hagyjuk Abba (2018)

2018. július 25. - NEFNéztem Egy Filmet

 

Te Jó ég! Történetnek nevezzük, hogy ha valami halad előre, azaz egyik dologból következik egy másik dolog. “Képzeld ez történt velem…” és tudjuk mondani az egymást követő eseményeket…

Na!  A Mamma Mia 2-ben biztos vagyok benne, hogy senki sem tudná folytatni ezt a mondatot, hiszen semmi esemény nem történik a közel 2 óra hossza alatt.

Az egész film csak úgy teng leng, lebeg a semmiben…

Az egyetlen dolog, ami történik benne, hogy full random emberek érkeznek a szigetre indokolatlanul vidáman… Illetve, hogy a múltban Donna találkozik 3 sráccal. - De Donna ráadásul a jelenben már halott így végképp nem tud semmilyen tényleges hatása lenni  a jelenre ezeknek a múltbeli történeteknek… -

Ezek talán még mondhatóak is lennének apró rövid külön álló történeteknek, HA!! bármi történne is bennük.. de sajnos ezek sem haladnak semerre onnantól kezdve, hogy találkoznak, beszélgetnek, lefeküdnek. Pam! Ennyi!

 

 

Rendkívül buta és önmagát ismétlő

 

 

A szerkezet szétesett és nem kapcsolódik össze. Bármit kivennénk a filmből meg se érződne rajta. 

A táncos koreográfiák rendkívül egyszerűek, buták, egy Falu napon jobb mozzanatokat mutatnak be a helyi hobbi táncos gyerekek. 

A dalok szinte alig csatlakoznak a helyzetekhez és abszolút nem erősítik fel az érzelmeket - mert valójában nincsenek is megalapozva egyáltalán a karakterek, akikhez kötődhetnénk érzelmileg. 

A kamera alig mozog, semmi kreativitás nincs benne. Egy Közeli, egy távoli, egy kicsi mozgás - jó is lesz az KÉSZ. 

Néhány poén viszont kellemesen megnevettetett vagy 4-5ször is. De könyörgööööm ezért még nem kell filmet csinálni.. Írja le egy kis fecnire őket és osztogassa az utcán, mint vicces cédulák...

NEF élménymutató:  40%
mafab.hu adatlap: itt.

 

Írd meg kommentben, hogy Neked hány pontos ez a film és szerinted mi volt benne jó?

Kövess minket facebook-on is: https://www.facebook.com/neztemegyfilmet/

A bejegyzés trackback címe:

https://neztemegyfilmet.blog.hu/api/trackback/id/tr5214134273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása